Aluminium deuren

Aluminium deuren zijn sterk, slank, roestvrij en uiterst stabiel. Wie kiest voor een aluminium deur kiest voor kwaliteit.

 Voor ieder project

Een aluminium deur is geschikt voor ieder project. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. U kiest voor jarenlang en zorgeloos plezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk.

 Voor alle weersinvloeden

Aluminium deuren zijn uiterst veilig, ze vervormen, barsten, scheuren, roesten of rotten niet. Daarnaast is aluminium onbrandbaar en niet toxisch (giftig). Het metaal doorstaat moeiteloos de invloeden van zonlicht, vocht, temperatuurschommelingen of wisselende weeromstandigheden.

 Bespaart geld

Aluminium deuren hebben een bijzonder lange levensduur en vraagt om minder onderhoud. Kiezen voor aluminium deuren is dus een keuze die u op termijn geld bespaart. Met aluminium weet u precies waar u voor kiest: een prachtig en oersterk materiaal dat past bij ieder project.

Al onze aluminium deuren zijn te voorzien van een automaat, zodat u de toegang tot uw woon- of werkruimte kunt automatiseren.