Kunststof schuifpui

Bekijk het groots
Met de Premidoor 88 kunststof hefschuifpui van Alrako bv haalt u de wereld van buiten bij u naar binnen. Tegelijkertijd binnen en buiten leven? Het kan met de juiste buitendeur!

Ongeziene prestaties
De kwaliteit is perfect want PremiDoor 88 kunststof schuifpui ziet geen enkel detail over het hoofd. PremiDoor 88 heeft de kwaliteiten van een echt premium product. De weersbestendige profielen zorgen voor een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Garanderen een perfecte afdichting. En maken PremiDoor 88 comfortabel en geruisloos in gebruik.
Als u kiest voor de kunststof schuifpuien van Alrako bv, dan kiest u ook voor 100 % recyclebare en milieuvriendelijke kunststof.
Kunststof is van nature uitstekend isolerend.
PremiDoor schuifpuien hebben een voortreffelijke thermische isolatiecoëfficiënt. Ook wat de prijs betreft bent u bij Alrako bv aan het juiste adres. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is onnavolgbaar!

Stijlvol en licht
PremiDoor schuifpuien zijn een ode aan licht. Het is mogelijk de (hef)schuifdeuren van PremiDoor volledig af te stemmen op uw persoonlijke smaak. Door het grote aantal variatiemogelijkheden en verkrijgbare afmeting kan makkelijk ingespeeld worden op ieders behoefte.
Comfort met een grote C.
U heeft het al begrepen: als u van ruimte, licht en vrijheid houdt, dan zijn de kunststof schuifpuien van Alrako bv de juiste keuze. Ze brengen u kwaliteit en comfort!

Een offerteaanvraag is volledig vrijblijvend. Wacht dus niet langer en vraag uw offerte voor een kunststof schuifpui nu aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.