Over Alrako & onze aanpak

Over Alrako & onze aanpak

Alrako 

In 2013 hebben we onze jarenlange ervaring gebundeld onder Alrako. Sindsdien zijn we een gevestigde naam in de aluminium- en kunststofbranche. We adviseren op maat, uw vraag is bij ons in de juiste, ervaren handen.

Aluminium en kunststof aanschaffen

We onderscheiden ons door een vlotte, nuchtere aanpak, in een platte organisatie. We werken met projectteams, gedragen door ervaren medewerkers. Deze projectteams zijn erg compact, hierdoor schakelen we moeiteloos. Deze doortastende aanpak in combinatie met een noordelijke kijk op zaken maakt ons de aangewezen partij voor levering en montage van aluminium en kunststof ramen, deuren, schuifpuien en vliesgevels.

Aanpak

Nadat u ons benaderd, komen we langs voor een kennismaking. We inventariseren uw wensen en bespreken alle opties. Op basis van deze kennismaking bepaalt u of we mogen inmeten voor de opmaak van een offerte. Het aanbieden van deze offerte is geheel vrijblijvend. Kiest u voor onze oplossing, dan zetten wij het project in de steigers. We kiezen de beste, meest efficiƫnte aanpak en overleggen waar nodig met u.

Meer weten?
Bel ons!
 Meer weten? <br>Bel ons!


Bekijk de producten
 Bekijk de producten


Bekijk de projecten
 Bekijk de projecten